BF-dagen

idag.. o bebis verka trivas alldeles för bra i magen. vill att den ska komma ut NU! ha varit less ett tag nu, jobbigt med den här kroppshyddan, svullen å stel. men framförallt att få träffas bebis o få förlossningen bortgjord, slippa denna väntan.
än fast man hoppas att bebis ska komma snart, så försöker ja intala mej själv, att ja kan måsta vänta i 3 veckor till, men det är svårt. vill inte gå såhär i tre veckor till, inte ens en dag till :p

kom nu!

?


snart är det sängen som gäller..  känner mej ganska trött, ha inte vilat nåt idag, ;)
ha packat å grejat på inför imorn, hälsat på josse på folkan o sen t mamma en sväng..
oxå ha jag tränat jokk.. men vi höll oss inomhus pga regn, så det blev ingen inkallningsträning.
så imorn bär det först iväg t åsele på hundkurs, sen vidare t umeå.




                                                                   
världens finaste hund..
            

12 dagar kvar.

OJ, 12 dagar t bf!?
(men det kan ju vara 4 veckor kvar oxå, jag bli inte förvånad om bebis tänker komma ut första helgen i juli).

Är nu i vecka 39 (38+2)
tiden bara rinner iväg, å förlossningen närmar sej med stormsteg. det är tur att man inte vet NÄR det kommer att ske, men jag tror för var dag som går efter BF-dagen så kommer jag att bli mer o mer nervös. För jag har börjat bli mer nervös nu inför förlossningen, tidigare kändes det mest bara spännande, men nu har jag börja tänka att bebis ska ju UT på något sätt?! Men när o hur?
Men det kommer att bli en stor händelse att få uppleva en sådan grej, som förlossning. Det är nog värt allt!

Kikade lite på mina magbilder sen tidigare i graviditeten. Och det är inte förns nu jag ser att jag har faktiskt haft en ganska liten kula, o ha väl det fortf? Men det känns inte som så iaf, fyå vad osmidig o tung jag ä, men det bero nå på alla extra kilon som jag har byggt på under loppet.



Magbild, tagit idag..


Nä, nu ska jag göra mej i ordning, lunch m Linda o Svante.


Utkast: Aldrig ha ...

Aldrig ha ja trott att man ska måsta ta sats för att vända sej i sängen, det är ett helt projekt, ja känner mej lika stor å klumpig som en flodhäst :)

Hade tänkt lägga upp några nya bilder, MEN... då hade jag ställt in på RAW på kameran, och jag har inget program på datorn som kan visa RAW-bilder. en annan gång..  tyvärr.

Är hemma i Vilhelmina nu, "sista gången innan det är dax"..  så jag var å hälsade på mina arbetskamrater ikväll, som hade en liten personalfest. Jag kände hur mkt jag saknar att jobba, och personalen såklart :)
Alla ville självklart förlösa mej eller vara med under förlossningen.. det vill säga att det sker en akutförlossning för mej på sjukan. Men jag själv är inte så sugen på den idén :) Jag försöker hålla mej till det som är planerat, umeå.
Hela gänget var ense om vad det är för kön - "Det är en tjej", sa dom allihop efter jag har snurrat mej runt å visat magen från alla håll (me linnet på)  :p   Det ska bli spännande å se om dom ha rätt. Själv så är jag faktiskt lite kluven.

Fikade även m Bea idag, det var mysigt å trevligt efter alla dessa år som vi inte ha sets något. Det blev lite prat om förr, på den gamla goda tiden, ni vet ;)

Nä, nu ska jag ut å kvällsrasta Jokk, sen bli det sängen för min del. Känner mej trött, ovanligt.. hm, nä.


Nu fundera man mkt på när bebis har bestämt sej för att komma ut, om den tänker stanna några veckor till efter BF?
det bli spännande..

gonatt!

RSS 2.0