Ramona bjöd på glass.


Höll på att glömma att lägga ut bilderna på Rasmus som Ramona har tagit då hon var här och hälsade på och bjöd på glass. :)



(Foto: Ramona Andersson)



Dagen efter; Baggböle.


Igår packade jag och Malin iväg oss till hennes "special ställe" som hon säger, Baggböle. Det blev en dag med stekning vid forsen. det var helt underbart, det var så rogivande, man fick samla lite krafter där :)

Här har vi Mallan, vi lärde känna varann genom jobbet, hon var tyvärr en av dom som var tvungen att slute pga arbetsbrist, men nu så är vi grannar, väggivägg dessutom, så vi bli inte kvitt varann i första taget :)



Det var en massa konstiga växter efter vägen.



Vi gick in i nåt slags byggnad, och där satt en gubbe mitt ute i vattnet.


Det var som en stor djup grop i klippan som man kunde bada i, kallt men uppfriskande :)





En fantastiskt 1 års dag.



Lillskrutten har ju blivit stora killen nu, han fyllde nämligen 1 år i lördags. Klockan 09:04 på lördagmorgon blev jag lite nostalgisk och känslosam, det var då för ett år sen vi fick träffa våran lillskrutt för första gången, kärlek vid första ögonkastet, verkligen! Jag minns och känner fortfarande alla känslor som sprudlade den morgonen och dagen, det var lycka på hög nivå! Som jag har skrivit tidigare så kan man inte sätta ord på hela upplevelsen,förlossningen, att man har satt ett barn till världen, ett alldeles eget barn som man älskar från första stund. Hela stämningen är helt underbar, barnmorskan, undersköterskan, framförallt Micke, hans stora stöd genom hela förlossningen, vi var ett bra team!
Alla första gångerna, första gången han låg på mitt bröst och greppade mitt halsband, första gången han lyfte på huvet och kikade, första gången Micke höll honom, första blöjbyte, ja, alla första gångerna! 
 Och nu är han redan ett år, hej och hå vad tiden går.
Jag vill absolut vara med om detta en gång till... minst.

Rasmus stora dag.
Kvällen innan så höll jag på baka hans tårtor till klockan ett på natten. Det blev smörgåstårta och jordgubb och rabarber gräddtårta.

Hm, vad kan detta vara?


Som ni alla redan vet, så har ju Rasmus sina egna körstilar. ;)



Bus m pappa.


 Taskig bild, men här har vi tårtan iaf.



Rasmus fick äta själv för första gången, jag tänkte att det kommer att bli världens kladd med avduschningen efteråt. Men han var så duktig som åt med skeden, men fick kanske inte in så mkt i munnen, nån grädde då och då :p




Så klart att man måste visa hur stark man är, storspexarn!

Oxå lek såklart, grabbarna grus.




Med hänsyn så lämna jag gästerna utanför bloggen.

Efter tårta och lek så for vi ut med Germunds; wheels, kajen, pizza och sen for vi ut till Krokfors där Rasmus fick bada och busa ännu mer med melvin. Vi var hemma sent, så det blev en fantastiskt heldag!

 

Första semesterveckan i Villis.


Midsommar firade vi i Vilhelmina. Självaste midsommarafton grillade vi och åt en MASSA, massa gott hos Josse, oxå fick jag mysa med min blivande gudson Tyr. :)  Men fråga mej inte varför inte kameran fick följa med, så därav inga bilder, tyvärr!
Sen resten av helgen var vi bara hemma hos mamma/mormor och bara tog det lugnt.

Eftersom mormor med familj och farmor inte kunde komma ned på Rasmus självaste födelsedag så grattade dom honom tisdan innan. Rasmus fick jättefina presenter men bara en grej blev fotad, motorcykeln som han fick av moster Frida och morbror Johan. Så nu kan han ut och köra motorcykel med pappa. ;)



Något nytt och spännande med såpbubblor, lite svåra att fånga, dom vill som aldrig vara kvar i handen, utan bara spricker och försvinner, vad är det för bollar egentligen?






Jag valde verkligen rätta semesterperiod, helt underbart väder. Då är det klart att man måste vara ute och leka och bada.

Så kul att bada, ha inte tid att vänta på nå vatten!



ÄNTLIGEN lite vatten så man kan blöt sig lite åtminstone. :)

Fortfarande stadigt grepp om spaden och krattan.


Varför ska man ha keps när man badar? Mamma propsa på mig den varje gång jag kastade av mig den!



Yranhelgen, första fina helgen.



Den helgen jobbade jag, men vi hann ändå vara ute o tillbringa lite tid med Elin, Zanna, Alfred och Melvin ute i Krokfors.


Rasmus i "bonn-kepsen".


Koncentration på hög nivå, lekbacken.


Zanna passar på att plugga lite matte i solen.


Grabbarna grus.

              


Melvin, Toker eller miniGermund. :p


Rasmus har sin egen körstil, raggarhäng.


Sandlådehäng.




Konstigt att jag inte hade några bilder på Alfred? Däremot har jag bilder då Rasmus hjälper Germund att skruva i nån bildel.
Elin, jag har några fler bilder på Melvin, säg till om du vill ha!

Nu.


Uppdatering på G!

just nu.



- Rasmus sover, natten har varit jobbig för honon; magonda. Tur att vi ska få träffa barnläkarn på torsdag.
- Kaffe, jag vet att jag inte borde dricka kaffe medans jag surfar, har redan förstört en dator på det sättet; Mickes. MEN jag är försiktig, jag lovar!
- John fogerty - river is waiting.
- Rassebasse´s `trikå kläder` dompa ned i brevinkastet idag, gu se härligt tyg!  Rasmus blev överlycklig över sina nya kläder. :)
- Provtagningskurs på jobbet, måste ta körkortet för att få ta och hålla på med prover. Och Rasmus ska få vara med sin favorit Malin medans.
- Nu är det sista veckan vi jobbar med Malin och Gunilla, urs vad tråkigt det känns! Så from måndag är vi tre istället för fyra som ska köra runt och dela medicin.
- Tv-kanalerna är fortf. borta!! Jag måste försöka få tag på hyresvärden igen, det gå ju inte att man ska vara utan tv i två veckor.. Oxå missar jag DHW och Greys!
- Vilhelmina på fredag.

Jaa.. sen kommer jag inte på nåt mer.

RSS 2.0