Till minne av Ove.


Idag är det tre år sen pappa la igen sina bruna... Så därför tänker jag lägga ut lite bilder på pappa och hans största intresse förutom fiske då förstås, timring och samevistelsen, det han arbetade med från det ljusna till det mörkna året runt.

Här håller han på med 'servicehuset'.. 






(Foto Max Lundström)





Han går!


 


Äntligen så går vårat lilla hjärtegull!
Vi satt i vardagsrummet och kika på teve medans Rasmus var på sitt håll och lekte, det blev så tyst från han var, förstod att han höll på med nå bus, så vi ropade på han... Då se jag Rasmus skugga i hallen att han GÅR! Så kom han staplandes helt själv och vifta med sina handleder, jättemallig! :) jag hoppas att det håller i sig så att han fortsätter att gå.



Jag är kär!




Egentligen så har jag en jättebra telefon som jag fick av Micke i julklapp, men det är bara det att rasmus lyckas få tag på den ibland och biter och dregglar på den, så den bli bara mer och mer ohel. Det fattas nån knapp i knappsatsen, menyknappen funkar bara när den vill funkar, dvs han avvisar ibland när det ringer, jag blir tokig när jag skriver sms, raderar knappen funkar inte, så om det är bara en liten bokstav som ska raderas, så måste jag börja om från start.. ibland hör jag inget i luren, det glappas... Men innan allt det här, så var jag jätte nöjd! ska se om han fixa till sig själv igen, det har han  gjort några ggr innan, men han har ju fått sina men efter skadorna.

Detta är iaf min blivande telefon, när det nu bli. :) Jag är bara osäker på färg...

Sony ericsson.

Rasmus är på semester.




Igår morse innan jag skulle fara på jobbet så for Rasmus och pappa Micke till Luleå. Dom är och hälsa på en kompis till Micke som också har en lite pojke, Oliver som är 2 månader yngre än Rasmus.
Urs, vad jobbigt det var när dom skulle fara, jag kunde knappt säga hejdå till Rasmus... Skitfjaskig.  Men lillskrutt såg så glad ut när dom for, och det glädjer mig verkligen! Jag är inte alls orolig, för jag vet att han ha det jättebra,men det är bara det; jag har aldrg varit ifrån min lilla älskling mer än 2 dygn,så det är ju bara jobbigt för en själv,  men det är ju på tiden att vänja sig. Idag går det hyffsat bra, tog en ordentlig sovmorgon och låg och drog mig till regnet, det var sååå härligt och nu så håller jag på att tvätta, ska snart in till Mallan och kika hur det går för deras tapetsering... Sen bli det jobb och tacobuffé med jobbarkompisarna.

Igår kväll hade myskväll med en riktig tjejfilm och chips o dipp :)


Blodpudding-kladd.


Oj, så gott det var med bloddpudding, lingonsylt och creme fraische, helst när man fick äta själv dessutom.




Kladda är riktigt kul. Spana in knorrarna bakom öronen.



Lite flört me morsi.


Posing.



Emellan åt måste man ju visa hur stark man är, världens starkaste... Storspännarn´..


Mmm, mamma? Vi kan det här nu....





Jag fann en liten Rasmus




tre timmar gammal..

just nu...




Upp som en sol, ner som en pannkaka.










Livet tar verkligen sina vändningar, men vissa saker kan man styra över själv.

NU; kärleksfilm me chips å dipp.

Pink


Pink är helt otrolig, varenda låt hon gör blir en hit.
Hennes nya, "please don´t leave me" behövde jag bara höra en gång, sen blev jag fast...

Rix fm har ju kommit tillbaks hit t Umeå, jag blev så paff då jag fick in deras kanal igår, jag var helt ovetandes att dom skulle börja sända from igår, jag trodde jag hade lyckats med det omöjliga, men Malin tog snabbt ne mig på jorden igen :)

Rasmus föddes föresten till Rix morgon zoo, dom spelande sommarmusik den morgonen. Vårat lilla sommarbarn.

Vågen kan ta dig!



I Baggböle måste man akta sig så att inte vågen kommer att ta en!




Rasmus i VK idag!



(foto VK)

RSS 2.0