107 dagar kvar..

till bf.

det känns så ofattbart att man är i vecka 25, gått över halva tiden. tiden hit har gått så fort, ja hänger inte riktigt med.
vars rusar tiden iväg? ibland är det svårt att förstå att det växer ett liv i min magen, en liten bebis. jag vet inte riktigt hur ja ska bära mej åt för att lyckas förstå :)
det är så härligt att känna dens rörelse, lillbebis började buffa på nyårsaftonskväll, då var jag i vecka 16. 
sen har ja känt den sen dess. h*n hade bestämda tider då den var vaken å sparka, t förra veckan. jag tro att den aldrig sover, den rör sej konstant. det är så mysigt att ligga å känna..  

graviditetens gång hittills..

- finnar var första tecknet på att det var något lurt på g. hade sånna problem med dom, dom kom fler o fler.
- sen blev det illamående, fick äta åksjukepiller för att kunna jobba.. men man blev ännu tröttare av dom, som om man inte va nog trött pga allt som hände o kroppen. fick verkligen kämpa med att hålla mej vaken då ja jobbade..
men illamående gick över ungefär vecka 10.
- vecka 9. började ryggonda. trodde att det var ischias. for t sjukgymnas. men det visade sej vara fogarna, så jag har haft besvär med fogarna sen dess. men det har känts bra i mellanåt, men sen har det kommit smygande igen. nackdelen med ryggonda, är att ja inte har kunna promenerat som förut.

under denna tid läste jag en läsvärd bok som jag blev tipsad om
"Handbok för gravida" - Vicki Lovine


image1

- sammandragningar har jag haft sen veckan vi gjorde ultraljud nr2. vecka 19.
det verka vara en tjurig å envis person vi har i magen. barnmorskan buffa å tryckt på magen länge för att bebis skulle flytta sej från livmoderväggen så att vi skulle få en 3D bild. men den stenvägrade att flytta sej från fläcken.
så tillslut så pekar den fingret åt oss :) fick dessutom en bildbevis.

nu har jag äntligen tagit mej för att skriva lite, ska ta å lägga mej å läsa lite. just nu läser jag en jätte bra bok.
 
"På smällen" - Ann Söderlund, Hannah Widell.


gonatt..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0