Ida&Emil shopping.


Blev inspirerad av Marie att beställa lite från Ida&Emil, dom har ju så snyya kläder till hyffsat billigt pris.
 Det blev bara ett par leggings och kortarmad body eftersom jag var och sommarshoppade shorts och linnen till Rassebasse förra helgen.









(bild lånad från www.idaandemil.com)

Mors dag.



G r a t t i s  p å  m o r s  d a g !




Tyr - besök




Jag hade redan glömt hur det var att hålla i en färsking, det kändes som att han var så ömtålig och skulle gå sönder vid minsta lilla handförflyttning. :)





Tyr ligger och funderar på vad jag är för en typ med en stor svart grej (kameran) som bara står där och glor och pratar jätte konstigt! :)




Mys, med lite kräk i tröjan :p


Jag hoppas vi ses snart igen!



bildfrossa.




Äntligen!




Äntligen så verka internet funka. Jag har snart bott i lägenheten i två veckor och har varken haft internet eller tv-kanaler, så man har varit ganska rastlös efter Rasmus har somnat.

Sitter ute i solen nu medans Rassebasse sover i vagnen, och jag hoppas att att det är inte därför internet funkar, för att jag är ute, jag har skaffat mobilt bredband och passade på att köpa en mini-laptop :)  är så less på storklumpen jag har, den tar bara en massa plats.





Ikväll ska jag försöka lägga upp nå nya bilder, jag vet att det finns några hemma i Vilhelmina som väntar tålmodigt på  nya bilder på lillskrutten!



Nu vaknar Rasmus tack vare ett billarm och två gräsklippare!!


Nung-nung-nungaaaa!!




Jag och Rasmus är i Villis i helgen, mesta dels för att få träffa Josse och hennes lilla familj. :) Han är så liten lille Tyr? Rocky? (Han har ingen namn ännu) Det har ju bara gått tio månader sen man själv hade en sån liten nyfödd stjärna, men jag fick ändå panik och blev orolig om han skulle kunna gå sönder då Josse gav mej han, precis som att man aldrig ha hållit i en två veckors bebis förut :) Men man var snabbt in i det.
Bilder kommer sen (om Josse tillåter det?) när jag har fått min dator till Umeå och fixat internet. 

Rasmus har fått en gunga här på gårn, direkt mamma satte han i gungan så gunga han till farten helt själv och sa "nung-nung-nungaaa!!" :) 



Annars angående jobbet så fick jag vara kvar men två helt underbara tjejer bli tvungen att gå om en månad, det känns jättetrist!!  :/

Idag ska vi hälsa på Rasmus farmor och sen ska vi på mitt gamla jobb (sjukan) och hälsa på Linda en sväng.
Nu kaffe och vänta på att Rasmus ska vakna.


Tjing!


RSS 2.0